top of page

Ev Satışını Zorlaştıran 12 Önemli Neden

Çok sorulan sorulardan bir tanesi " Mülküm neden satılmıyor? " bu soruya satılmayacak mülk yoktur cevabını vermek yanlış olmaz sanırım.

Emlak satışları dalgalansa da konutlar satılmaya devam ediyor çünkü insanlar evleniyor, aileler çocuk yapıyor, kimileri boşanıyor, çalışanlar tayin ya da emekli oluyor, iş yerleri taşınıyor... İnsanların hayatında ihtiyaçlar sürekli değişiyor ve insanlar yeni evler alıyor. Peki, ev satmak için yapılması gerekenler neler? Ev satmanın kolay yolu var mı? Bir evi hızlı satma yöntemleri nelerdir? Evinizi satmak için ne yapmanız lazım? Ev satışında bazı etkenler sizin kontrolünüzde değildir; piyasaların durumunu, kredi faizlerini siz belirleyemezsiniz.. Ama sizin belirlediğiniz ve sonucu etkileyen pek çok faktör var. Gelin bir evin hızlı satılmasını sağlayan faktörleri inceleyelim.



** Önemli Strateji Oluşturmak **

1 - Dijital Pazarlama Neden Önemlidir

“ Yeni dünya, yeni yaşam tarzları, farklı tüketim alanları ve kendine özel pazarlarıyla ezberlerimizi bozmuş durumda. İnsanlar artık reel yaşamda değil, dijital ortamlarda varlıklarını sürdürüyorlar. Sıcak temaslar kurmak yerine, birbirlerini sosyal medya profillerinden takip etmeyi seçiyorlar. Bu kadarla da kalmayıp, sağlık, eğitim, genel kültür, alış veriş gibi temel ihtiyaçlarını da internet üzerinden yürütüyorlar. Çağın gerisinde kalan işletmeler, eriyip gitme tehlikesiyle karşı karşıyalar. Ön görülü davrananlarsa, dijital pazarlara kayarak, krizi fırsata çevirmeye çalışıyorlar.”


Mülkümün satışı için Dijital Pazarlama konusunda bilgi almak istiyorum.

  • Evet

  • Hayır

** Sizlerde Sosyal Platformlarda Müşterilerinize ulaşmak istiyorsanız bana https://www.ismailaskin.com/blank-3 ulaşabilirsiniz. **


2 - Doğru yerlere ilan verdiniz mi?

3 - İlanlarınızı güncellediniz mi?

4 - İnternet ilanı haricinde pazarlama yaptınız mı?

5 - Sahnelemeden faydalandınız mı?

6 - Profesyonel fotoğraf çekimi yaptırdınız mı?

7 - Doğru zamanda satışa çıktınız mı?

8 - Fiyatınız “doğru fiyat” mı?

9 - İlgilenen alıcıları hızlı bilgilendirdiniz mi?

10 - Alıcılara sunumu doğru yaptınız mı?

11 - Pazarlığı doğru yönettiniz mi?

12 - Profesyonel pazarlama çalışmalarından faydalandınız mı?

Yukarıdaki maddeleri doğru ve etkili biçimde yapılıp mülkünüzü en kısa sürede alıcı ile buluşturmak isterseniz aşağıdaki iletişim sekmesine tıklayıp bana ulaşabilirsiniz.







42 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page